Over ons

Over het Tandlabo Dirk Van Hecke

WIE ZIJN WIJ?

Tandlabo Dirk Van Hecke, is de eerste lijn hulp voor het herstellen van uw kunstgebit. Correcte prijs en prima service.

Sinds 1985 werkt Dirk Van Hecke als zelfstandig tandtechnicus, jarenlang in nauwe samenwerking met tandartsen. In zijn tandlabo herstelt hij kunstgebitten.

Het tandtechnisch labo staat bekend onder de naam Ortho-Dental Labo of Tandlabo Dirk Van Hecke.

ONZE MISSIE

Onze huidige hoofdopdracht van het Tandlabo Dirk Van Hecke bestaat nu met de grootste zorg voor het herstellen, het reinigen… van uw tandprothese.

EERSTE LIJN HULP VOOR HET HERSTELLEN VAN UW KUNSTGEBIT

Het zal u maar overkomen, net voor een belangrijke afspraak of een receptie… een barst of breuk van uw tandprothese of een afgebroken tand. Dat mag toch geen reden zijn om thuis te blijven? Contacteer Tandlabo Dirk Van Hecke en we zorgen voor een snelle, vakkundige herstelling van uw kunstgebit.

Ook voor nazicht en reiniging van uw tandprothese kunt u terecht bij Ortho-Dental Labo.

Bovendien bieden wij enkel duurzame oplossingen, want het labo is technisch volledig up-to-date en we maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande producten.

SERVICE AAN EEN CORRECTE PRIJS

Aarzel niet om bij Tandlabo Dirk Van Hecke aan te kloppen voor een probleem met uw kunstgebit. Wij helpen u graag verder en dat altijd aan een heel correcte prijs.

Dat kan zelfs buiten de openingsuren, zonder meerkosten. Gewoon even bellen voor een afspraak voor het herstellen van uw kunstgebit en wij doen de rest.

PRAKTISCH

Hebt u vragen, problemen met uw kunstgebit? Neem vrijblijvend contact op. Het tandlabo Dirk Van Hecke is gelegen in de Izegemsestraat 121, 8800 Roeselare – Rumbeke. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 051 244 101 of 0475 89 45 60. Ook uw e-mail beantwoorden wij zo snel mogelijk; klik hier om ons een e-mail te sturen.